Πέμπτη 27 Ιουνίου – 19:30, Αθήνα

Υποδεχόμαστε στο δίκτυο συνεργατών μας (affiliate member) την LUGGit. To networking event θα γίνει στο χώρο του Cafe Brasserie KING GEORGE XIV στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου 14 Α στον Πειραιά και ξεκινά στις 19:30

Τι να περιμένεις

  • 10′ παρουσίαση της LUGGit από τον ιδρυτή της Ricardo Figueiredo 
  • 10′ παρουσίαση του Stama, από τον Γραμματέα του συνδέσμου Θεοχάρη Μιχαηλίδη για όλες τις κινήσεις του συνδέσμου
  • Να απολαύσεις τη μπίρα ή το κρασί σου και το γευστικό finger food (προσφερόμενα στα μέλη του Stama)
  • 20€ συμμετοχή για μη μέλη του Stama *στην είσοδο
  • Να κάνεις πολύτιμο networking με άλλα μέλη και να ανταλλάξεις ιδέες, απόψεις και να ενημερωθείς

Γνωρίστε τη LUGGit

Η LUGGit παρέχει στους διαχειριστές ακινήτων μια λύση για την αυτοματοποίηση της διαχείρισης των αποσκευών των επισκεπτών τους, επιτρέποντάς τους να προβλέπουν όλα αυτά τα αιτήματα για πρόωρο check-in και καθυστερημένο check-out που λαμβάνουν καθημερινά.

Συλλέγει, αποθηκεύει και παραδίδει τις αποσκευές των επισκεπτών τους όπου και όποτε αυτοί επιθυμούν. Σε οποιοδήποτε σημείο ή δρόμο της πόλης, συμπεριλαμβανομένων κοινών τοποθεσιών (αεροδρόμιο, λιμάνι, σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός λεωφορείων…)

Η μοναδική αξία σε σύγκριση με τις υπηρεσίες φύλαξης αποσκευών είναι ότι εξαλείφει την ανάγκη των επισκεπτών να πηγαίνουν σε μια αποθήκη για να παραδώσουν και να παραλάβουν τις αποσκευές τους, δίνοντάς τους μεγαλύτερη ελευθερία κατά τις πρώτες και τις τελευταίες ώρες παραμονής τους στην πόλη, εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και άγχους.

Η LUGGit λειτουργεί στο Πόρτο και τη Λισαβόνα από το 2019, στην Πράγα και τη Βαρκελώνη από το 2022 και στη Μαδρίτη από το 2023. Ξεκίνησε τη λειτουργεία της στη Μάλαγα τον Φεβρουάριο, τη Φλωρεντία τον Μάιο και πλέον και στην Αθήνα.

Στόχος της είναι να ανοίξει 3 νέες ευρωπαϊκές πόλεις φέτος, μετά τη χρηματοδότηση ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που συγκέντρωσε τον Νοέμβριο του 2023.

Εγγραφή