[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Επιτέλους, ένας υπουργός που έχει το θάρρος να αναφερθεί στο σύνολο της αγοράς χωρίς αποκλεισμούς. Στο ΔΤ της 30ης Σεπτεμβρίου του υπουργείου τουρισμού με τίτλο: «Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του τουρισμού για τις φετινές υψηλές επιδόσεις» ο υπουργός κ. Κικίλιας δίνει τις σωστές διαστάσεις των κοινών προσπαθειών από τους ανθρώπων του τουρισμού αλλά και όλους όσοι συμβάλουν.

Συγκεριμένα αναφέρει ο υπουργός στο ΔΤ

«Οφείλω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού. Στους εργαζόμενους, στον ΕΟΤ, στην Marketing Greece, στους tour operators, στους ξενοδόχους, στους ανθρώπους που μισθώνουν βραχυχρόνια τα σπίτια τους, στην πρωτογενή παραγωγή και στον εμπορικό κόσμο» ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Metron Analysis για τον τηλεοπτικό σταθμό mega, και η οποία καταδεικνύει ότι ο τουρισμός είναι ο τομέας που η κυβέρνηση καταγράφει την υψηλότερη επίδοση.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «LiveNews», ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για μια πολύ μεγάλη, συλλογική προσπάθεια που έγινε φέτος στον τουρισμό, και η οποία έφερε προστιθέμενη αξία και υπερκέρδη στην ελληνική οικονομία και στη μέση ελληνική οικογένεια. Πρόσθεσε, δε, ότι τώρα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί περαιτέρω το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να επιφέρει ακόμα παραπάνω έσοδα.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε όλοι τις προσπάθειες προς κάθε κατεύθνση του Υπουργείου τουρισμού και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο κος Κικίλιας. Είναι γεγονός ότι ο τουρισμός είναι ομαδικό παιχνίδι και για πρώτη φορά υπάρχει στην ηγεσία του υπουργείου κάποιος ο οποίος αντιλαμβάνεται το σύνολο της αγοράς. Περισσότερο δε έχει τη δύναμη να το αναδείξει.

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμάς κ. υπουργέ.

*Ο Σύνδεσμος μας δηλώνει παρών σε αυτή την προσπάθεια και είναι στη διάθεση όλων για συνεργασίες και διάλογο.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο του ΔΤ

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]