[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Το Transparent BI είναι μια κεντρική και επαγγελματική ευφυής πλατφόρμα η οποία βοηθά τους property managers που επιθυμούν να είναι ηγέτες στην αγορά και θέλουν να έχουν επαγγελματικές απαντήσεις.

Γιατί λοιπόν το Transparent BI είναι η νέα αναγκαιότητα των property managers των Short-Term Rentals;

Χρησιμοποιώντας την ευφυή αυτή πλατφόρμα οι διαχειριστές μπορούν να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα τους κατευθείαν με το γενικό σύνολο των data της Transparent και να αναλύουν συγκεντρωτικά ποσοστά της αγοράς, ρυθμούς πληροτήτων, κριτικές, διαθεσιμότητα αλλά και να αναλύουν τον ανταγωνισμό.

Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι το Transparent BI επιτρέπει την πλήρη παραμετροποίηση του για να απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις τους και να τους βοηθά να επικαιροποιήσουν τις αποφάσεις τους για υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες. Μπορούν ακόμα να αυτοματοποιήσουν τα reports τους για να δαπανούν λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και την κατανόηση των δεδομένων και να αξιοποιήουν το χρόνο τους για τη λήψη των σωστών αποφάσεων για την επιχείρηση τους.

Πως δουλεύει το Transparent BI;

Το Transparent BI είναι “χτισμένο” για να ενσωματώνετε τα δεδομένα σας με τα δεδομένα της αγοράς και έτσι να λαμβάνετε ολοκληρωμένες απαντήσεις στα ερωτήματα σας σχετικά με την αγορά της βαρχυχρόνιας μίσθωσης.

  • Ξεκινάτε να ενσωματώνετε τα δεδομένα σας μέσω του PMS σας.
  • Στη συνέχεια η Transparent συνεργάζεται μαζί σας για να δημιουργηθούν προσαρμοσμένες πληροφορίες στην καρδιά της στρατηγικής σας που σας δίνουν την ώθηση να βελτιωθείτε.
  • Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε και να ενημερώνετε τις αναφορές σας για να υποστηρίζετε τις διαδικασίες σας.

Μέσω ορισμένων PMS όπως πχ της Avantio μπορείτε να συνδέσετε απρόσκοπτα τα PMS δεδομένα σας με ένα κλικ χωρίς επιπλέον κόστος! Μόλις ρυθμίσετε τις πληροφορίες σας θα αντληθούν από διάφορους τύπους δεδομένων και πηγές ανάλογα με την περίπτωση χρήσης σας.

Γιατί το Transparent BI είναι η νέα αναγκαιότητα για τους διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης: Η επιχειρηματική ευφυΐα στην πράξη

Τώρα γνωρίζετε τι είναι και πως δουλεύει…αλλά πως το Transparent BI θα δουλέψει για εσάς;

Φυσικά, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης για δεδομένα βραχυχρόνιας μίσθωσης, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης τιμών, της αναζήτησης και της υποβολής εκθέσεων.

Βελτιστοποίηση τιμών

Μια άλλη βασική χρήση των δεδομένων είναι η βελτιστοποίηση της στρατηγικής τιμολόγησης σας. Το να γνωρίζετε τι είναι διατεθειμένος να πληρώσει ένας επισκέπτης για το ακίνητό σας είναι το 95% της μάχης για την επιλογή της βέλτιστης τιμής και μαντέψτε… Τα δεδομένα, σας δίνουν ακριβώς αυτό. Η χρήση φίλτρων για τη δημιουργία μιας εικόνας σχετικά με την εποχική τιμολόγηση για συγκεκριμένους τύπους καταλυμάτων, για παράδειγμα, διαμερίσματα 2 κρεβατιών, 2 λουτρών με κήπο στον ταχυδρομικό σας κώδικο, μπορεί να σας ενημερώσουν τι έχουν πληρώσει οι επισκέπτες και τι πληρώνουν αυτήν τη στιγμή.

Η ευθυγράμμιση με τα εσωτερικά δεδομένα σας παρέχει μια ενημερωμένη άποψη, καθώς και μια προαιρετική ενότητα τιμών, η οποία δείχνει την ημερήσια τιμολόγηση σε καταχωρήσεις της επιλογής σας με αναλύσεις χρεώσεων και φόρων. Αυτός ο συνδυασμός σας τοποθετεί ένα βήμα μπροστά από την καμπύλη ζήτησης και κυρίως από τον ανταγωνισμό σας.

Προοπτική και ανάπυξη

Το πρώτο βήμα σε κάθε ταξίδι που ο επισκέπτης θα επιλέξει τη βραχυχρόνια μίσθωση είναι το ακίνητο. Αυτό παρέχει το πλαίσιο για τα έσοδά σας και γι’ αυτό αξίζει να λάβετε την κατάλληλη πληροφορία. Τα δεδομένα έρχονται επίσης από μόνα τους στο ΒΙ.

Εξερευνήστε τις παγκόσμιες τάσεις (π.χ. από αστικό σε νησιωτικό, από διαμέρισμα σε σπίτι), πώς συγκρίνονται οι αγορές (μέσα έσοδα από ακίνητα, εποχικότητα και απόθεμα) και εντοπίστε τα είδη ακινήτων με τις κορυφαίες επιδόσεις (αριθμοί υπνοδωματίων, ιστορικά και μελλοντικά). Αυτό σας επιτρέπει να ιεραρχήσετε τις επενδύσεις, την ανάπτυξη, τις προοπτικές ή τις αγο΄ρες σας.

Αναφορές απόδοσης

Το Transparent BI σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε τα εισαγόμενα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, του αποθέματος και του ημερολογίου, για να τα αναλύσετε και να τα οπτικοποιήσετε στο ίδιο περιβάλλον. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναφορές με βάση τις απαιτήσεις ή τους στόχους σας ή να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες προτύπων για έμπνευση.

Σκεφτείτε τα ιστορικά ετήσια έσοδα, τη μελλοντική μηνιαία πληρότητα ή την ADR ανά τοποθεσία. Ο συνδυασμός με τις διάφορες πτυχές της αγοράς σας δίνει το πλαίσιο στην απόδοσή σας. Επαναλαμβανόμενες αναφορές μπορούν επίσης να αυτοματοποιηθούν.

Αναφορές χρήσιμες σχετικά με τους κατόχους ακινήτων

Οι αναφορές του Transparent ΒΙ είναι επίσης χρήσιμες για τους επενδυτές. Τι πραγματικά λατρεύουν οι ιδιοκτήτες ακόμη περισσότερο από ό,τι εσείς και οδηγούν τα κέρδη τους; Ενημερώνεστε πώς και πόσο! Το Transparent BI σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε αναφορές απόδοσης που επισημαίνουν την ADR, τα έσοδα και την πληρότητα, για παράδειγμα σε συγκεκριμένα καταλύματα.

Μπορείτε ακόμη να συγκρίνετε αυτήν την απόδοση με τις μετρήσεις της αγοράς για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Εάν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων για να συμμετάσχουν οι πελάτες σας.

Λήψεις ανεπεξέργαστων δεδομένων

Το Transparent BI θα σας επιτρέψει ακόμη και να εξάγετε τα δεδομένα ανεπεξέργαστα από τον πίνακα ελέγχου σας για εξωτερική ανάλυση και επεξεργασία. Αυτό σας δίνει πλήρη ευελιξία σχετικά με το πλήθος των πληροφοριών, τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζετε και τι πιστεύετε από αυτές.

Γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει το Transparent BI;

Αγαπητά μέλη και φίλοι, ελπίζουμε να έχετε αντιληφθεί τις δυνατότητες που σας προσφέρει η πλατφόρμα Transaparent ΒΙ. Τι διαφορά θα σας κάνει όμως;

  • Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο για να λάβετε ακριβείς, εφαρμόσιμες πληροφορίες.
  • Θα ενημερώνετε τους στόχους σας και θα λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων.
  • Θα μετράτε την απόδοσή σας για να εξασφαλίσετε μετρήσιμα αποτελέσματα και επαναλήψεις.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

Σε άμεσο χρόνο θα ανακοινωθούν οι προνομιακές προσφορές                    για τα μέλη μας. Νυν & μελλοντικά.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]