Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς. Αλλάζουμε τα δεδομένα!

Ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία του συνδέσμου μας, με την Transparent.
Ποια είναι η Transparent

Η δύναμη των δεδομένων της Transparent είναι καταλυτική για την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων γύρω από τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης με στοιχεία από 35 εκατομμύρια καταχωρίσεις στις Airbnb, Booking.com, Vrbo & Tripadvisor παγκοσμίως.

Η συγκέντρωση και επεξεργασία, δημόσιων αλλά και ιδιόκτητων δεδομένων από όλους τους προορισμούς προσφέρει στους συνδρομητές της Transparent απαράμιλλη, ολοκληρωμένη και ακριβή εικόνα αγοράς και ζήτησης.

Παράλληλα διαμορφώνει τη στρατηγική τους, τους βοηθά να κατανοήσουν τις επιπτώσεις και να βελτιστοποιήσουν τις καμπάνιες και την επικοινωνία τους.

Σε τι αφορά τη στρατηγική μας συνεργασία

Ο STAMA και η Transparent μέσω της στρατηγικής τους συνεργασίας θα διαθέτουν ολοκληρωμένα στοιχεία και δεδομένα της ελληνικής αγοράς STRs. Με τη συνεργασία αυτή, ο σύνδεσμος μας θα έχει την δυνατότητα της καλύτερης και εμπεριστατωμένης εκπροσώπησης του κλάδου σε θεσμικό επίπεδο. Παράλληλα, διαμορφώνουμε το περιβάλλον της βαθύτερης κατανόησης της αγοράς μας αλλά και του ανταγωνισμού.

Για τα μέλη μας, ενεργά και μελλοντικά ή συνεργάτες μας.

Θα παρέχονται εκπτώσεις συνδρομών που θα ανακοινωθούν άμεσα. Η Transparent δίνει και την δυνατότητα, get starter account. Δείτε εδώ

Δήλωση Transparent 
Στην Transparent είμαστε υπερήφανοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με τον STAMA. Θα είμαστε αφιερωμένοι στην ισχυρή μας αποστολή να ενδυναμώσουμε, να βοηθήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να ανυψώσουμε το κύρος της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Pierre Becerril, CEO
hi@seetransparent.com

Δήλωση STAMA
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με την Transparent. Πλέον η εκπροσώπηση του κλάδου μας στον τομέα των στοιχείων και δεδομένων γίνεται ισχυρή και ολοκληρωμένη με τον κορυφαίο συνεργάτη παγκοσμίως. Θα εργαστούμε από κοινού για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλα επίπεδα. Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν τη συνεργασία αυτή.

Tελικά αλλάξαμε τα δεδομένα!