Η Hostaway γίνεται affiliate μέλος μας. Η παγκόσμια πλατφόρμα PMS έρχεται για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες των μελών μας.

Ποια είναι η Hostaway

H Hostaway είναι ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ακινήτων (PMS) που φέρνει επανάσταση στη διαχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Ως κορυφαία πλατφόρμα της αγοράς, η Hostaway παρέχει στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων μια ολοκληρωμένη λύση για την αποτελεσματική και αποδοτική εποπτεία των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Με ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και ισχυρά χαρακτηριστικά, η Hostaway εκσυγχρονίζει τις λειτουργίες, βελτιώνει τις εμπειρίες των επισκεπτών και μεγιστοποιεί τα έσοδα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Τα χαρακτηριστικά της Hostaway

1. Διαχείριση καναλιών: Η Hostaway ενσωματώνεται με τα σημαντικότερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία (OTA) και τις πλατφόρμες ενοικίασης διακοπών, εξασφαλίζοντας τον απρόσκοπτο συγχρονισμό των καταχωρίσεων ακινήτων, της διαθεσιμότητας και των τιμών για τη μεγιστοποίηση της έκθεσης και των κρατήσεων.
2. Διαχείριση κρατήσεων: Η πλατφόρμα απλοποιεί τη διαδικασία κρατήσεων με ενημερώσεις κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποιημένη επικοινωνία με τους επισκέπτες και ομαλή επεξεργασία πληρωμών. Οι δυνατότητες Upsell σε ολόκληρη την πλατφόρμα έχουν ως στόχο τη δημιουργία νέων ροών εσόδων και την προώθηση μιας πιο κερδοφόρας εμπειρίας.
3. Αυτοματοποίηση ακινήτων: Τα εργαλεία αυτοματοποίησης της Hostaway επιτρέπουν στους οικοδεσπότες να δημιουργούν εξατομικευμένες ροές εργασίας, να χειρίζονται check-in, να διαχειρίζονται προγράμματα καθαρισμού και να διεκπεραιώνουν αποτελεσματικά άλλες εργασίες ρουτίνας.
4. Διαχείριση εσόδων: Οι έξυπνοι αλγόριθμοι τιμολόγησης βελτιστοποιούν τις τιμές με βάση τη ζήτηση, την εποχικότητα και την ανάλυση των ανταγωνιστών, δίνοντας τη δυνατότητα στους οικοδεσπότες να επιτύχουν τη βέλτιστη δημιουργία εσόδων.
5. Επικοινωνία με τους επισκέπτες: Η Hostaway διευκολύνει την άμεση και εξατομικευμένη επικοινωνία με τους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση πελατών και προωθώντας θετικές κριτικές και επαναλαμβανόμενες κρατήσεις.
6. Αναφορές και αναλύσεις: Η Hostaway προσφέρει ολοκληρωμένες αναφορές και αναλύσεις, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις των ακινήτων, τα οικονομικά στοιχεία και τις τάσεις της αγοράς.

H Hostaway έχει εξασφαλίσει αφιερωμένο manager για τα μέλη του STAMA

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Edgard Felipe

edgard@hostaway.com

 

 

Μάθε περισσότερα για την Hostaway σε 2′